Publicaciones

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  2019

 

- Berriel, V., Perdomo, CH. & Monza, J. (2019). Carbon Isotope Discrimination and Water-Use Efficiency in Crotalaria Cover Crops under Moderate Water Deficit. En: Journal of Soil Science and Plant Nutrition. DOI:https://doi.org/10.1007/s42729-019-00142-8

 

- Berriel, V., Barreto, P., Perdomo, CH. (2019). Characterisation of Uruguayan Honeys by Multi-Elemental Analyses as a Basis to Assess Their Geographical Origin. Foods, 8 (1), 24. DOI:10.3390/foods8010024

 

- Berriel, V. & Perdomo, CH. (2019). Differentiating pasture honey from eucalyptus honey based on carbon isotopic data in Uruguay. Helyion, 5(3). DOI:https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2019.e01228

 

- Lado, J. , Alós, E., Manzi, M., Cronje, PJ., Gómez-Cadenas, A., Rodrigo, MJ. & Zacarías, L. (2019). Light regulation of carotenoid biosynthesis in the peel of mandarin and sweet orange fruits. Frontiers in Plant Science, 10.3389/fpls.2019.01288. DOI:https://doi.org/10.3389/fpls.2019.01288

 

Manzi M., Manzi M. (2019). Foliar applications of calcium do not impact on fruit and leaf nutrient concentration or quality of 'O'Neal' blueberry. The Journal of Horticultural Science and Biotechnology, (5), pp.676-684. DOI:https://doi.org/10.1080/14620316.2019.1577185

 

  2018

 

 - Berriel, V. (2018). Effect of energetic incentive of bees with carbohydrates on the 13C isotopic composition of honeys from Uruguay. INNOTEC, 16, pp.47-50. DOI: https://doi.org/10.26461/16.04

 

Berriel, V. (2018). Carbon Stable-Isotope and Physicochemical Data as a Possible Tool to Differentiate between Honey-Production Environments in Uruguay. Foods, 7 (6): 86. DOI:10.3390/foods7060086

 

Puppo, L., Aguerre, M., Camio, G., Hayashi, R. & Morales, P. (2018). Evaluation of Border Irrigation in the Southern Uruguayan Soils. Use of the WinSRFR Model: Preliminay Results. Agrociencia Uruguay, 22(2), pp.1-14. DOI:10.31285/AGRO.22.2.12

 

  2017

 

Arbona, V., Zandalinas ,SI., Manzi, M., González-Guzmán, M., Rodriguez, PL. & Gómez-Cadenas, A. (2017). Depletion of abscisic acid levels in roots of flooded Carrizo citrange (Poncirus trifoliata L. Raf. × Citrus sinensis L. Osb.) plants is a stress-specific response associated to the differential expression of PYR/PYL/RCAR receptors. Plant Molecular Biology, 93, pp.623–640. DOI:https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11103-017-0587-7

 

Capurro, MC., Beretta, A., García, C., Sawchik, J. & Puppo, L. (2017). Rendimiento de la soja en respuesta a distintas dosis y momentos de riego. Agrociencia Uruguay, 21(2), pp.65-76. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482017000200065&lng=es&tlng=es.

 

Ferrando, M., Fernández, M. & Barbazán, M. (2017). Respuesta del arroz a la fertilización potásica en el sistema uruguayo de manejo inundado. Agrociencia Uruguay, 21(2), pp.69-64. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482017000200059

 

  2016

 

Berriel, V., Perdomo, CH. (2016). Determination of high fructose corn syrup concentration in Uruguayan honey by 13C analyses. LWT - Food Science and Technology, 73, pp.649-653. DOI:https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.07.004

 

Bossi, J., CCelio, A. & Mármol, S. (2016). Formación Libertad: su reformulación. Agrociencia Uruguay, 20(1), pp.36-44. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482016000100006

 

Coitiño-López, J., Barbazán, M. & Ernst, O. (2016). Fertilización con potasio en soja: asociación de la respuesta del cultivo con características edáficas y topográficas. Agrociencia Uruguay, 20(2), pp.109-120. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482016000200014

 

  2015

 

Coitiño-López, J., Barbazán, M. & Ernst, O. (2015). Conductividad eléctrica aparente para delimitar zonas de manejo en un suelo agrícola con reducida variabilidad en propiedades físico-químicas. Agrociencia Uruguay, 19(1), pp.102-111. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482015000100012

 

García Petillo, M. & Puppo, L.. (2015). Determinación de la evapotranspiración del cultivo de referencia (ETo) para el diseño de equipos de riego en el Uruguay. Agrociencia Uruguay, 19(1), pp.122-130. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482015000100014

 

  2014

 

Berriel, V., Cristina, M. & Perdomo C. (2014). Estatus hídrico y discriminación isotópica de 13C de dos pasturas convencionales de Uruguay. Agrociencia Uruguay, 18(2), pp.1-13. http://www.scielo.edu.uy/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2301-15482014000200001&lng=es&nrm=iso&tlng=es

 

del Pino, A., García, C., G. (2014)., Casanova, O., Barbazán, M., Mancassola, V., Arló, L., Borzacconi, L. & Passeggi, M. (2014). Agronomic Use of Slurry from Anaerobic Digestion of Agroindustrial Residues: Effects on Crop and Soil. Scientific Research, 4(1), pp.87-96. DOI:10.4236/jsbs.2014.41009

 

Puppo, L., García, C., G. (2014). Determination of Young Olive-Tree Water Consumption with Drainage Lysimeters. Scientific Research, 6(9), pp.841-851. DOI:10.4236/jwarp.2014.69079

 

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